A melanoma az egyik legrosszabb indulatú daganatféle. Szerencsére, ha idejében felismerik és korai stádiumban eltávolítják, a betegség csaknem minden esetben meggyógyítható.

Az anyajegyek hétköznapi ember számára, orvosi vizsgálat nélkül nem különíthetők el sem az ún. atípusos anyajegyektől, amelyekből gyakran fejlődik ki bőrrák, sem magától a bőrráktól (melanoma malignum). A rosszindulatú bőrdaganat kialakulása a bőr rendszeres ellenőrzésével megelőzhető, vagy igen korai állapotban észrevehető. Ez nagyon fontos, mert korai esetekben teljes gyógyulás lehetséges: minél korábban fedezik fel a daganatot, annál nagyobb az esély a gyógyulásra.

A szűrővizsgálat ára: 18 000 Ft

Nemi betegségek szűrése, kezelése – fő a bizalom!


A szexuális úton terjedő betegségek (angolul: sexually transmitted diseases, rövidítése: STD) különböző kórokozók által előidézett fertőző megbetegedések, ahol a kórokozók szexuális érintkezés során kerülnek át egyik emberből a másikba. A probléma bárkit érinthet, aki szexuális életet él, a fertőzés kockázata azonban erősen függ a partnerek, illetve a védekezés nélküli szexuális együttlétek számától. A nemi érintkezéssel terjedő fertőzések után nem marad tartós védelem, ugyanazt a fertőzést többször is elkaphatjuk. Több mint 30 féle kórokozó terjedhet szexuális együttléttel és nem ritka, hogy egyetlen együttlét alkalmával többféle kórokozóval is megfertőződhetünk, ezért nagyon fontos főleg az alkalmi kapcsolatokban a védekezés.

Ha megfertőződtünk, és tüneteket észlelünk magunkon, az első és legfontosabb teendő a szakorvos felkeresése és a szexuális együttlét kerülése. Aki megfertőződött, annak állapotát a szexuális együttlét súlyosbíthatja, ráadásul a partnert is megfertőzheti. Bármilyen enyhék a tünetek, a betegség magától nem múlik el! Érdemes a partnerrel együtt részt venni a vizsgálatokon, a nemi úton terjedő betegségek nagy része tökéletesen meggyógyítható, különösen, ha a beteg időben szakorvoshoz kerül és minden kezelési utasítást betart.

Szűrővizsgálatainkat a legnagyobb diszkrécióval végezzük, adatait titkosan kezeljük, leleteit csak és kizárólag személyesen Önnek adjuk át!

Tovább a bőrgyógyászati szakrendelésre...