Frissítés: 2020. 03. 19.

A 2020. március 16-tól érvényes EMMI rendelet értelmében járóbeteg szakellátásaink az olyan akut eseteket látják el (újkeletű probléma vagy ismert betegség rosszabbodása), melyek ellátás nélkül valószínűleg egészség- vagy szervkárosodással járhatnak. Felső légúti és/vagy lázas eseteket járványügyi okokból most nem látunk el!  További felvilágosítás céljából kérjük, jelentkezzen recepciónkon telefonon vagy emailen! 

 

Kedves Páciensek! 
A Regenero Egészségház az országos egészségügyi vészhelyzet ideje alatt is folytatja betegellátó tevékenységét. Szakrendeléseink a járványügyi helyzetnek és a biztonságos ellátás szabályainak megfelelve működnek. Fel kell hívnunk azonban a hozzánk forduló páciensek figyelmét, hogy Egészségházunkban nincs COVID 19 - koronavírus tesztre lehetőség. Akinél ezen vírusos megbetegedésre utaló tünetek, panaszok jelentkeznek, annak a hatóságok által előírt lépések betartása szükséges (részletek az alábbi honlapon olvasható:  https://koronavirus.gov.hu/). Egészségházunkban koronavírusos megbetegedésre irányú kivizsgálás, szűrés NEM történik. 
Munkatársaink és a többi páciens egészségének védelme prioritás, ezért kérjük, hogy az Egészségházba történő belépést követően használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt! 

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel kérjük szépen, hogy halasszák el a tervezett vizsgálati időpontjukat, amennyiben felső légúti gyulladásos panaszai vannak, amennyiben lázas, feltehetően vírusos beteg hozzátartozót ápol, vagy ha az elmúlt két hétben külföldön tartózkodott.

Telefonáljanak, s kollégáink legnagyobb rugalmassággal igyekeznek a várható gyógyulás idejére új időpontot találni. Kérjük Önöket, ne érkezzenek a vizsgálat előtt túl hamar, csak pár perccel a pontosan megadott időpont előtt. Amennyiben mód van rá, ne érkezzenek kísérővel. Érkezés után biztosított Önök számára a kézmosási lehetőség, kérjük Önöket haladéktalanul mossanak kezet! Ügyelünk a megfelelő fertőtlenítésre, igyekszünk maximálisan odafigyelni pácienseink biztonságára. Számunkra az Önök egészségének megőrzése a legfontosabb. Kérjük, segítsék munkánkat! Mi vigyázunk Önökre, legyenek Önök is felelősségteljesek!

Köszönjük együttműködésüket és bizalmukat!

CÍMÜNK: 1133 BUDAPEST, KÁRPÁT UTCA 14.

Telefon/Fax: 06-1-781-2224

Mobil: 06-30/569-8119 vagy 06-30/385-47-11

email

Rendelőnket a Pozsonyi út és az Ipoly utca kereszteződésénél találja meg, bejárat a Pozsonyi út felől. (Lásd a lentebbi térképet.)

Csak egy telefonhívás, és azonnal időpontot adunk Önnek! Akik a hívását fogadják:

Sziliné dr. Kovács Ágnes
Zátonyi Fruzsina
Varga Boglárka
Reismann Judit

 

Ha letölti a betegfelvételi adatlapot, megkönnyíti és meggyorsítja a vizsgálatokhoz kapcsolódó adminisztratív teendőket. Így látogatása során a lehető legrövidebb időt kell várakozással töltenie.

Betegfelvételi adatlap letöltése

ADATKEZELÉS A REGENERO EGÉSZSÉGHÁZBAN

A betegfelvételi adatlapon található adatkezelési nyilatkozattal Ön hozzájárul ahhoz, hogy meghatározott személyes és egészségügyi adatait a Prekog Alfa Szolgáltató és Tanácsadó Kft. mint adatkezelő és adatgondozó nyilvántartsa és az egészségbiztosítási pénztárakkal és betegellátást szervező szervezetekkel létrejött szerződésekben rögzített módokon további adatkezelőknek átadja. Az adatkezelés jogszabályi alapja "Az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről  szóló 1997. évi XLVII. törvény" I. fejezet 3.§. A Regenero Egészségház a tudomány és technológia állása és a megvalósítás költségei figyelembevételével megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a megfelelő szintű adatbiztonságot garantálja. Intézkedéseket hoz annak biztosítására, hogy az irányítása alatt eljáró, a személyes adatokhoz hozzáféréssel rendelkező természetes személyek kizárólag a jogszabályoknak megfelelően kezelhessék az említett adatokat. Gondoskodik arról, hogy a tárolt adatokhoz belső rendszeren keresztül vagy közvetlen hozzáférés útján kizárólag az arra feljogosított személyek, és kizárólag az adatkezelés céljával összefüggésben férjenek hozzá. A Regenero Egészségház marketing célú adatgyűjtést nem végez.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheti meg.