Dr. Pánczél Gitta, bőr- és nemigyógyász

 


Rendelési idő:
kedd 9:00 - 12:00

Az STD (nemi beteg) szűrés/kezelés átmenetileg nem elérhető a szakrendelésen!

 

Dr. Pánczél Gitta orvosi diplomáját 2009-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetem orvosi karán. Bőrgyógyászati szakképzése során, sokrétű klinikai tapasztalatait kiemelt budapesti bőrgyógyászati centrumokban, legnagyobb részt a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján szerezte. 2009 óta az Országos Onkológiai Intézet munkatársa, ahol a bőrdaganatokban  szenvedő betegek kezelésével és gondozásával foglalkozik. A gyógyító tevékenység mellett fontosnak tartja a prevenciót, szűrővizsgálatok végzését. Páciensei maximális odafigyelésre, alaposságra, empátiára, diszkrécióra számíthatnak.

Diagnózis felállítása, betegvizsgálat, kezelés
A helyes diagnózis felállításának alapja a részletes betegvizsgálat, valamint a pontos anamnézis felvétel. Mivel a páciensek bőrtünetei nemritkán belszervi problémával függenek össze, nagy hangsúlyt fektetünk a komplex, úgynevezett holisztikus szemléletre. A bőrgyógyászati kórképek széleskörű ismeretének a birtokában a páciens számára legmegfelelőbb, egyéni terápiás tervet állítjuk fel. Akut és krónikus bőrbetegségek orvoslásával egyaránt foglalkozunk, a tünetmentességre való törekvésen túl fő célunk a bőr egészségének hosszútávú megőrzése.

Prevenció, anyajegyszűrés, melanoma
Szemölcsök, fibromák, korral járó békés képletek diagnosztizálása és eltávolítása konzultáció követően lehetséges. Beavatkozások előtt a diagnózis felállítása történik, hiszen a beavatkozás helyes módja és kivitelezése attól függ, hogy pontosan milyen elváltozással állunk szemben. A pigmentált elváltozások szövettani vizsgálata alapvető fontosságú. Szakszerűen, a páciens igényeit is figyelembe véve végezzük a beavatkozásokat.

 

Új szolgáltatásunk: hónalj botox kezelés

Unja már a túlzott hónalji izzadást? Mondjon igent a magabiztosságra és a kényelemre hónalj botox kezeléssel!
A fokozott izzadás, azaz a hiperhidrózis sok kényelmetlenséget okozhat a mindennapokban, a magánéletben és a munkahelyen egyaránt. Egészségházunk bőrgyógyászati szakrendelése bizonyított megoldást kínál a túlzott izzadás hatékony kezelésére. A hónalj botox kezelés célja az izzadságmirigyek blokkolása, ami hónapokig tartó szárazságot biztosít. Csupán néhány gyors és szinte fájdalommentes injekcióval élvezheti a szabadságot, hogy viseljen bármit, anélkül, hogy aggódnia kelljen a verejtékfoltok vagy kellemetlen szagok miatt. Fontos megjegyezni, hogy a hónalj botox nem zavarja meg a verejtékezés hőszabályozó és méregtelenítő funkcióját, mivel csak a hónalj területén lévő, túlzottan aktív izzadságmirigyeket célozza meg, miközben a test általános izzadási mechanizmusait érintetlenül hagyja.
A nyár egyre közeleg, egyeztessen telefonon időpontot konzultációnkra még ma, és fedezze fel az axilláris botox kezelés előnyeit!
(A hónalj botox kezelésre ONLINE nem lehet bejelentkezni, csak TELEFONON!)