Korszerű laboratóriumi háttérrel a hatékony gyógyításért

 

Rendelési idő:
kedd 7:00 - 8:00
péntek 7:00 - 9:00

A Regenero Egészségház a legkorszerűbb laboratóriumokkal áll szerződéses kapcsolatban. E laboratóriumokon keresztül az OEP által nem finanszírozott beküldők vagy társadalombiztosítással nem rendelkező betegek részére széles vizsgálati palettával és rendkívül kedvező árakkal állunk rendelkezésre. Önnek mindehhez mindössze egy vérvételi időpontot szükséges egyeztetnie.
A vizsgálati eredményeket általános rutin laboratóriumi vizsgálatok esetén már a következő munkanapon eljuttatjuk Önhöz!
A szokásos általános laborvizsgálatokon túl az alábbi vizsgálati lehetőségekkel állunk rendelkezésére:

  •  tumormarkerek vizsgálata (rosszindulatú megbetegedések meglétére utaló jelzőmolekulák);
  • a leggyakoribb autoimmun megbetegedéseket jelző paraméterek vizsgálata (lisztérzékenység, májgyulladás, ízületi megbetegedések, gyomor-bélrendszeri autoimmun betegségek, kisérgyulladásos autoimmun betegségek);
  • széleskörű allergiapanel (légúti, emésztőszerv rendszeri);
  • vírusos és baktériumok okozta fertőzéses megbetegedésre (HIV-AIDS, hepatitisz, Toxoplazma, Rubeola, Herpes-utaló jelzőmolekulák meghatározása;
    műtét előtt szükséges laborvizsgálatok;
  • hormonvizsgálatok, amelyek lefedik a teljes endokrinológiai betegségspektrumot (pajzsmirigy, mellékvese, mellékpajzsmirigy, agyalapimirigy, csontanyagcsere).

Honlapunk árlista részében tájékozódhat a leggyakoribb vizsgálatok árairól. További részletekért érdeklődjön a recepción!